Magister e.a. inlog

Inloggen in Magister
Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders op elk gewenst moment de voortgang en het verzuim kunnen bekijken in Magister. Wanneer een leerling 18 jaar of ouder is, moeten ouders toestemming krijgen om in Magister te kijken.

Op 20 september 2017 zijn de Magistercodes per post naar alle ouders verzonden. Deze inlogcode blijft het gehele schoolcarrière actief. Indien u meerdere kinderen op onze school heeft kunt u via één inlogcode alle kinderen volgen.

Voor de andere leerjaren geldt dat er vorig schooljaar brieven zijn verstuurd met de inlogcode. Mocht u deze inlogcode kwijt zijn of u heeft hem niet ontvangen, dan kunt u bij de leerlingadministratie uw code komen ophalen. I.v.m. privacy redenen worden gegevens niet via de telefoon verstrekt of gewijzigd.

Inloggen voor Leerlingen en ouders

De laatste update (15 april 2015) bevat een technische wijziging. Het is daarom van groot belang dat leerlingen en ouders, ná de update, het browservenster afsluiten waarop zij in Magister 6 werken. Alleen de browser sluiten is niet voldoende. 

Inloggen voor Medewerkers

 

Inloggen voor Medewerkers ( Alleen wanneer de andere link niet werkt, Silverlight downloaden voor gebruik)

Mail

Log in klik hier

EA-Match

EA-Match klik hier